FAQ

 

Wat betekend ”Dit kunstwerk is gelimiteerd tot 100 prints wereldwijd” ?

Prints in beperkte oplage zijn alleen beschikbaar in gelimiteerde aantallen. Ik biedt wereldwijd slechts 100 prints aan, verdeeld over 6 formaten. Dit betekent dat uw afdruk 1 op de 100 afdrukken is in de hele wereld die ooit is gemaakt. De prijzen voor een bepaalde gelimiteerde oplage kunnen stijgen naarmate de beschikbaarheid afneemt, het loont om een ​​van de eerste kopers te zijn.

 

Biedt ik echtheidscertificaten aan?

Op verzoek kan ik een certificaat afgeven. In dit digitale tijdperk worden certificaten echter iets overschat. Ze zijn gemakkelijk te vervalsen en bieden in feite weinig authenticiteit. Daarnaast weten kopers vaak niet wat ze ermee aan moeten. Elke print in beperkte oplage is genummerd en daarom geloven we dat de print zelf het certificaat van echtheid is. Als u echter een certificaat wilt, maken ik er graag een voor u. Laat het mij weten bij het afronden van uw bestelling.

 

Zijn mijn prints voorzien van een witte rand?

Ja, de fine-art prints zijn voorzien van een witte rand. De breedte van de rand is 1 cm. De witte rand dient voor het makkelijk inlijsten indien je niet voor een ingelijste print hebt gekozen. Bij poster prints en andere werken zit er geen witte rand op.

 

Verkoop je grotere maten dan die in de winkel worden aangeboden?

Zeker weten. Alle werken zijn verkrijgbaar in elk aangepast formaat. Voor prijzen kunt u een e-mail sturen naar info@adamvannoort.nl. Prijs en maat op aanvraag.

 

Kan ik een print bestellen die niet in de galerie te vinden is, of een op maat gemaakt formaat bestellen?

Absoluut. Mail dan naar info@adamvannoort.nl met de afbeelding van uw voorkeur en uw gewenste maatvoering.

 

Hoe lang duurt het voordat mijn print wordt verzonden?

Alle kunstwerken hebben een productietijd van ongeveer 6-15 werkdagen na bevestiging van uw bestelling. Na productie wordt uw bestelling verzonden vanuit het printlab in Duitsland en zijn de levertijden afhankelijk van de eindbestemming:

 

Prints

Nederland: ca. 6 werkdagen
Rest van Europa: ca. 8 werkdagen
Rest van de wereld: ca. 12 werkdagen

 

Ingelijste producten

Nederland: ca. 6 werkdagen
Rest van Europa: ca. 12 werkdagen
Rest van de wereld: ca. 15 werkdagen

 

Door het enorme verkeer bij lokale postbureaus en de beperkingen als gevolg van COVID zullen bestellingen langer duren voordat ze op hun bestemming aankomen. Dit is volledig buiten mijn controle. Onze excuses daarvoor.

 

Waar verzend ik?

Prints en kunstwerken kunnen wereldwijd verzonden worden. Voor alle bestellingen die buiten Nederland moeten worden verzonden, kan na de betaling een extra toeslag per e-mail worden bevestigd. Als u van plan bent een kunstwerk van buiten Nederland te bestellen, informeer dan eerst per e-mail naar een verzendofferte, aangezien internationale verzending van hoogwaardige stukken extra kosten met zich meebrengt.

 

Om een indicatie te geven prints tot 125cm verzenden wereldwijd geeft een meerprijs van €49,55 en een ingelijst kunstwerk tot 125cm €206,57. Voor Europa liggen de verzendkosten voor een print tot 125cm op €33,39 en ingelijst tot 125cm op €39,27.

 

Wat is mijn retourbeleid?

Alle kunstwerken worden op bestelling gemaakt en kunnen daarom niet worden gerestitueerd. Als u uw bestelling wilt wijzigen, stuur dan een e-mail naar info@adamvannoort.nl

 

Als uw afdruk echter beschadigd is aangekomen en u kunt aantonen dat deze beschadigd is tijdens het transport (voor aankomst), zullen we deze vervangen zodra de beschadigde afdruk terug naar mij is teruggestuurd (verzending op eigen kosten).