FOODFOTOGRAFIE

Foodfotografie door een professionele fotograaf is onmisbaar voor elke onderneming die eten serveert en dat wil laten zien. Je wilt namelijk dat het eten er zo uitziet dat het water de kijker in de mond loopt. Goede fotografie luistert daarbij ontzettend nauw als het aankomt op eten en drinken.

Foodfotografie waarvan het water in de mond loopt

Het moet overkomen zoals het smaakt, fantastisch!

Geef met foodfotografie een lekker voorproefje

Direct vanuit de keuken fotograferen met een mobiele studio

Foodfotograaf met achtergrond in en affiniteit met de horeca

Nieuwe foto’s nodig van uw food of beverages?
Laatste Projecten:

FOODFOTOGRAFIE

Wat het aller belangrijkst is bij professionele foodfotografie is dat het eten bij wijze van spreken van de foto afspringt. De kleuren en ingrediënten moeten overkomen zoals het smaakt, fantastisch! Het moet goed aankomen bij de kijker. Je wilt namelijk niet hebben dat het er minder lekker uitziet dan dat het is. Bijvoorbeeld door een te donkere foto te gebruiken of een foto waar de kleuren er niet smakelijk  er uitzien.

 

Voor horecazaken is dit van essentieel belang. Je wilt namelijk met foodfoto’s de mensen verleiden om een ontbijt, lunch, borrel of diner bij jou te komen nuttigen en ze daarmee een hele fijne ervaring te geven. Geef met foodfotografie een voorproefje van wat zij kunnen verwachten en waar ze zich op kunnen verheugen. Waren ze wellicht eerst nog niet helemaal overtuigd, zullen ze door de foto’s over de streep worden gehaald.

Mijn voordelen als fotograaf:

De juiste kijk op kwaliteit die vandaag de dag vereist is

Enorm sterk in visie, stijl, originaliteit en creativiteit

Unieke, technische en esthetische beelden voor elk doeleinde

Snelheid, efficiëntie, transparantie en flexibiliteit

Al meer dan tien jaar ervaring op het gebied van fotografie

Tot op het bot gemotiveerd om altijd het beste eruit te halen

FOODFOTO’S

 

Voor de retail stimuleren goede foodfoto’s ook de verkopen van producten. Met een prachtige foto van het product kun je de mensen alvast lekker maken en overtuigen waarom zij het wel moéten proberen. Hetzelfde geldt voor producenten van voedsel georiënteerde machines of apparaten. Laat zien wat voor prachtige en lekkere dranken of gerechten ermee gemaakt kunnen worden en je staat al 1-0 voor.

 

De toepasbaarheid van foodfotografie is zoals bij elke vorm van fotografie erg groot. Mensen zijn vandaag de dag steeds visueler ingesteld en door de komst van snellere media word alles soms maar in één blik gevangen. Daarom is het van uitermate belang om op de website, social media maar ook print media goed voor de dag te komen met professionele fotografie. Je wilt foto’s die blijven hangen en ervoor zorgen dat de kijker uiteindelijk voor jou kiest.

FOODFOTOGRAAF

 

Door een achtergrond in en affiniteit met de horeca weet ik precies wat er belangrijk is voor het fotograferen van gerechten en dranken. Dit resulteert in hoogwaardige foodfotografie en bijna geen één uitdaging is te gek. Voor horecazaken is het mogelijk ter plaatste een mobiele fotostudio op te bouwen en direct vanuit de keuken de gerechten te fotograferen in studiostijl of op tafel. Dit is ook mogelijk voor dranken en cocktails. Hetzelfde geld voor de retail/producten. Het is ook mogelijk om het te fotograferen in mijn eigen studio.

BEDRIJFSREPORTAGE HORECAZAAK

 

Met alleen foodfotografie heb je natuurlijk nog niet aan de mensen laten zien waar ze deze prachtige ochtend middag of avond doorbrengen. Met professionele bedrijfsfotografie kan je mensen een mooi beeld geven van hoe jullie te werk gaan en waarvoor jullie staan. Laat zien hoe jullie bedrijf eruit ziet, wat jullie maken of te bieden hebben en wat jullie uniek maakt. Lees op de pagina over bedrijfsfotografie meer over alle voordelen en mogelijkheden.