INTERIEUR FOTOGRAFIE

Interieurfotografie: Ieder pand heeft zijn eigen kenmerken en zijn eigen verhaal. Het ene huis blinkt uit door een prachtige serre op het zuiden en het andere huis heeft die waanzinnige badkamer waar iedereen van droomt. Als bewoner ken je al deze heerlijke eigenschappen, maar voor mensen die het huis niet kennen is het lastig te visualiseren. Daarom is professionele fotografie noodzakelijk bij het verkopen van huizen. Door een optimale presentatie van je huis laat je direct de juiste indruk achter en zullen mensen eerder bereid zijn het huis te bezoeken of te kopen.

Neem contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Woningfotografie is uitermate geschikt voor verkopen via Funda of een Makelaar

 

Uw huis verkopen kan een lastige klus worden wanneer mensen geen goed beeld hebben hoe het pand eruitziet. Daarom is het bij woningen van groot belang dat alles zo volledig, overzichtelijk en eerlijk mogelijk wordt vastgelegd. Bijvoorbeeld door een uitgebreide reportage van het interieur, exterieur, de tuin en eventueel een sfeerimpressie van de buurt. Samen met de woonkamer, slaapkamers, badkamers en andere ruimtes zijn dit essentiële onderwerpen om te fotograferen bij verkoop.

 

Een professionele fotograaf kan bij de verkoop enorm helpen door het maken van perfecte woningfoto’s. Deze beelden kunnen vervolgens gebruikt worden voor onder andere de makelaar, websites zoals  Funda,  of om direct naar geïnteresseerden te versturen.

Bedrijfsfotografie
Woning Fotografie Slaapkamer
Bedrijfsfotografie Hotel

Ontvang meer gasten met professionele fotografie

 

Ook bij het verhuren van kamers, vakantiehuizen, hotels of bed & breakfasts zijn professionele interieurfoto’s een must. Mensen die op vakantie gaan willen goed voorbereid zijn; ze willen weten waar ze aan toe zijn. Door goede duidelijke foto’s te maken van uw studio, chalet of villa zien ze direct waarom zij voor jouw  accommodatie moeten kiezen om hun vakantie  te gaan vieren. Laat de verschillende kamers zien die ze kunnen boeken of het prachtige zwembad waarin ze een duik kunnen nemen. Laat mensen zich verplaatsen in de foto’s en alvast verlangen naar het moment dat zij daar zullen zijn. 

 

Professionele interieurfotografie voor op de eigen website of voor op Booking.com en AirBnb zorgen voor betere resultaten en meer boekingen.

Tips om uw woning zo mooi mogelijk te presenteren

 

Je wilt natuurlijk dat je woning zo mooi mogelijk wordt gefotografeerd. Hiervoor is het belangrijk dat je vooraf wat voorbereidingen treft. Veel zal vanzelfsprekend zijn, maar het is altijd handig om op bepaalde punten nog even wat extra te letten. 

 

 • Zorg dat de woning schoon en opgeruimd is
 • Zet eventueel persoonlijke of kostbare spullen uit het zicht
 • Laat zoveel mogelijk daglicht binnen, gordijnen opendoen
 • Maak alle ramen en spiegels schoon
 • Zorg dat de vloer in elke ruimte schoon en opgeruimd is
 • Ruim spullen van uw huisdieren op, bijvoorbeeld voerbakken mandjes en speeltjes
 • Zorg ervoor dat de tuin en de buitenkant van het huis er goed bij staan
 • Kijk of kleine mankementen gerepareerd kunnen worden
 • De keuken moet opgeruimd, schoon, fris en helder zijn
 • Verschoon de bedden met neutraal beddengoed en maak deze strak op
 • Haal alle losse toiletartikelen weg in de badkamer en toilet
foz1
Neem contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.