PORTRETFOTOGRAFIE

Een duidelijke, leuke en spontane portretfoto is fijn om te hebben; van jezelf of van een ander. Portretfotografie is de beste artistieke voorstelling van jou. Een eerste indruk voor onbekenden en die kan maar beter gelijk goed zijn. Een goed portret kan meehelpen bij een sollicitatie, maar het staat ook goed op Facebook, Instagram, LinkedIn en zelfs ook op Tinder! Een portretfotograaf hiervoor inschakelen is de moeite waard.

Portretfotografie is de beste artistieke voorstelling van jou

De eerste indruk kan maar beter gelijk goed zijn

Een goed portret kan meehelpen aan een sollicitatie

Laat je werknemers zien met zakelijke portretten

Voor elk doeleinde het perfecte portret

Laatste projecten in portretfotografie:

We willen het allemaal, een perfect plaatje waarop jij jezelf van je beste kant laat zien. Vaak hebben we wel een goede foto, die echter niet overal voor te gebruiken is. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen privé en zakelijke accounts. Die ene geweldige vakantiefoto is net niet geschikt voor professioneel gebruik en is je pasfoto is wellicht niet spontaan genoeg. Een professionele portretfotograaf weet hoe hij voor elk doeleinde het perfecte portret moet maken.

 

Portretfoto’s kunnen op verschillende manieren gemaakt worden. Het is mogelijk om in een studio te fotograferen tegen een achtergrond. Met de juiste belichting kan je de juiste sfeer en setting meegeven aan het portret. Ook op locatie is het erg leuk fotograferen, want een goede plek geeft direct sfeer in het portret. Maar het is ook mogelijk om verder te gaan dan alleen een portret. Heb jij ideeën voor een uitgebreidere fotoshoot die meer richting fashion/mode gaat? Geen enkel probleem! Samen kunnen we jouw ideeën uitwerken en voor een fantastisch resultaat gaan.

Portretfotografie Amsterdam
Mijn voordelen als fotograaf:

De juiste kijk op kwaliteit die vandaag de dag vereist is

Enorm sterk in visie, stijl, originaliteit en creativiteit

Unieke, technische en esthetische beelden voor elk doeleinde

Snelheid, efficiëntie, transparantie en flexibiliteit

Al meer dan tien jaar ervaring op het gebied van fotografie

Tot op het bot gemotiveerd om altijd het beste eruit te halen

ZAKELIJK PORTRET

 

Ook voor het bedrijfsleven is een portret fotograaf goed inzetbaar. Met zakelijke portretten van de werknemers van het bedrijf laat je heel duidelijk zien wie er werken en wat voor functie ze hebben. Deze persoonlijke aanpak creëert direct een vertrouwde band. Tevens is het handig om meteen alle contactgegevens erbij te vermelden zodat de mensen weten hoe en wanneer iedereen bereikbaar is. Een goed portret is handig om te gebruiken als profielfoto voor Facebook en LinkedIn, want ook sociale media is tegenwoordig niet meer weg te denken in het (zakelijke) leven.

Portretfotografie

PORTRETTFOTOGRAAF

vol creatieve ideeën voor krachtige content.

 

Nog niet echt een goed idee hoe je het zou willen hebben gefotografeerd? Ik denk graag met je mee en heb de beste tips. Door mijn ervaring, scholing en creativiteit ben ik erin gespecialiseerd om de perfecte setting te creëren voor elke opdracht. Samen bedenken we wat er nodig is om het portret tot zijn recht te laten komen. Wat voor belichting gaan we gebruiken en wat voor set kunnen we maken? Alle belangrijke aspecten nemen we mee in de manier waarop we het portret gaan samenstellen. We kijken naar succesvolle eerdere projecten en wat het effect is geweest van het eindresultaat.

 

Uiteindelijk hebben we een duidelijk plan en weten we wat we gaan doen. Of we het in een studio gaan fotograferen of dat er een locatie is die helemaal in het plaatje past om uiteindelijk een fantastisch eindresultaat te maken. Samen werken we aan het beste resultaat. Voor meer informatie, prijzen of beschikbaarheid neem contact met mij op.