Boost Amsterdam fotograaf-bed-and-breakfast amsterdam-interieur-fotografie interieur-fotograaf-amsterdam interieur-fotografie culinair-fotograaf bed-and-breakfast-amsterdam interieur-fotograaf
Categorie
Bedrijfsfotografie, Hotelfotografie, Interieur fotografie

FOTOGRAFIE BED AND BREAKFAST

BOOST AMSTERDAM

PROFESSIONELE BEDRIJFSFOTOGRAFIE EN INTERIEURFOTOGRAFIE

”Boost Amsterdam is een luxe Bed and Breakfast in Amsterdam. Overnacht op een unieke woonboot en ervaar de vrijheid van het leven op het water.”

Voor dit project is gekozen om de geheel nieuwe bed and breakfast volledig te fotograferen. Bij de start van een nieuwe onderneming is bedrijfsfotografie erg belangrijk. De twee kamers die te huur zijn via AirBnB zijn vanuit elke hoek goed in beeld gebracht zodat toekomstige gasten direct zien wat ze kunnen verwachten. Door de duidelijke overzichtsfoto’s zien ze meteen hoe de kamers eruit zien. Voor het verhuren van hotelkamers of kamers in bed & breakfasts is fotografie uitermate geschikt om meer gasten en boekingen te krijgen. Professionele foto’s op de eigen website of op boekingssites zorgen voor betere resultaten. Interesse in professionele interieurfotografie of bedrijfsfotografie? Neem contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.