Autofotografie Mercedes-Benz SLS AMG Black Series Autogespot It's White Noise Adam van Noort New York City Mercedes-Benz SLS AMG Black Series Autogespot It's White Noise Adam van Noort New York City Mercedes-Benz SLS AMG Black Series Autogespot It's White Noise Adam van Noort New York City
Categorie
Autofotografie

Bron: http://www.autogespot.nl/mercedes-benz-sls-amg-black-series-in-nachtelijk-new-york-city

Schrijver: Emil

 

New York City is één van de meest fascinerende steden om foto’s te maken. Vorige maand was onze huisfotograaf Adam van Noort in NYC om de schoonheid van de stad vast te leggen. Uiteraard mocht het niet ontbreken nog wat autofotografie te doen. Downtown was tijdens een nacht het decor om een heerlijke Mercedes-Benz SLS AMG Black Series te fotograferen.

Deze prachtige Mercedes-Benz SLS AMG Black Series staat ook de collectie van ItsWhiteNoise samen met de Porsche 991 GT3 RS, Cayman GT4 en de 911 2.7 RS. Naast Porsche’s staan er ook twee Black Series in de collectie waarvan deze toch wel de meest indrukwekkende is. Van de Black Series die Mercedes-AMG de afgelopen jaren heeft gemaakt is dit wel één van de meest uitzinnige. De SLS AMG is in de standaard vorm al een beestachtige Duitser en de Black Series heeft er een monster van gemaakt die terecht het logo AMG Black Series draagt. Het bodywerk is een stuk breder, vooraan 20 millimeter en achteraan 24 millimeter en de extra spoilers zitten er niet voor de sier op. De Black Series kan gebruikt worden op het circuit en dan zorgen de carbon fiber onderdelen voor flink wat meer downforce. Ze zorgen tevens voor een gewichtsafname van 70 kilo. Andere technische extra’s zijn een sperdifferentieel, een adaptief onderstel en launch control. Met 631 pk is het nog altijd één van de snelste AMG’s ooit.

In Downtown New York City maakte onze fotograaf Adam van Noort deze prachtige serie foto’s. Er waren slechts een paar foto’s nodig om de kracht en de uitstraling van deze Black Series vast te leggen.