Rusthoek Bar & Grill Restaurant Cafe Bloemendaal Bedrijfsreportage Rusthoek Bar & Grill Restaurant Cafe Bloemendaal Bedrijfsreportage Spare Ribs Rusthoek Bar & Grill Restaurant Cafe Bloemendaal Bedrijfsreportage Rusthoek Bar & Grill Restaurant Cafe Bloemendaal Bedrijfsreportage Productfotograaf Bedrijfsfotografie Bedrijfsfotograaf Bedrijfsfoto's Rusthoek Bar & Grill Restaurant Cafe Bloemendaal Bedrijfsreportage Rusthoek Bar & Grill Restaurant Cafe Bloemendaal Bedrijfsreportage Rusthoek Bar & Grill Restaurant Cafe Bloemendaal Bedrijfsreportage Rusthoek Bar & Grill Restaurant Cafe Bloemendaal Bedrijfsreportage
Datum
Categorie
Bedrijfsfotografie, Foodfotografie

Rusthoek is weer open!

Nieuw, anders en toch vertrouwd. Kom ongedwongen genieten van een goed glas. Samen met één van onze overheerlijke klassiekers, een diversiteit aan kleinere gerechten of onze bar bites. Binnen, in de geheel vernieuwde grill&bar. Of buiten, op het aangenaam verwarmde en overkapte terras, met gratis wifi en voor de deur kosteloos parkeren.

 

De Rusthoek is al meer dan een eeuw een vaste pleisterplaats in Bloemendaal. In 1906 werd het monumentale pand voor het eerst als horeca-gelegenheid in gebruik genomen. Aanvankelijk alleen als lunchroom, gericht op de cliëntéle van de tram. De halte op de hoek van de Korte Kleverlaan en Bloemendaalse Weg was namelijk de laatste op de route van Haarlem naar Zandvoort. Waarna de rest van het traject te voet werd afgelegd.

 

Later die eeuw werden de twee verdiepingen boven de lunchroom omgebouwd tot eenvoudige hotelkamers. De lunchroom werd in de loop der tijd meer en meer een café, waar de bezoekers elkaar troffen voor een potje bridge met borrel. Daarnaast werd De Rusthoek een populaire ontmoetingsplaats.

 

Anno nu is het opnieuw goed rusten op deze hoek. Na een grondige verbouwing heropende Ed van Veen de deuren van De Rusthoek in juni 2006. Twee jaar later werd ook de hotelfunctie in ere hersteld. Op de eerste en tweede etage kan weer overnacht worden. Maar nu in luxe, in boutique Hotel Bloemendaal.”

 

http://rusthoek.nl