Stay Awesome No.1 Strandmeubel Stay Awesome No.1 Strandmeubel Stay Awesome No.1 Strandmeubel Stay Awesome No.1 Strandmeubel Stay Awesome No.1 Strandmeubel Productfotografie Stay Awesome No.1 Strandmeubel
Locatie

Bloemendaal aan Zee

Camera

Canon EOS 5D Mk II

Lenzen

Canon EF 50mm f/1.4 USM, Canon EF 17-40mm f/4L USM

Datum
Categorie
Productfotografie

Verhaal over de StayAwesome No. 1
Heeft toevalligheden bestaan? Het is voor iedereen een vraag . Vanuit ons perspectief het bestaat , en de echte vraag voor ons is ; Wanneer is het toeval en wanneer is het niet ? De StayAwesome No. 1 is geen lucky shot . Ontwerper Rogier Daamen uit Amsterdam heeft de StayAwesome No. 1. gecreëerd Na het winnen van de grote Europese ontwerpwedstrijd ( georganiseerd door Present Time ) de StayAwesome nummer 1 nog steeds nodig om zijn weg naar de consumentenmarkt te vinden. Rogier Daamen kreeg hulp van vier jonge ondernemers ( zie artikel: ‘ De vier designlads ‘ en over ‘ StayAwesome No. 1’ ) . Aangezien deze vier waren zo gepassioneerd over het StayAwesome No. 1 ‘ , Roger gaf hen de mogelijkheid om het product op de markt en maken het succes . De jonge entreprenerus waren op de juiste plaats op het juiste moment om te kunnen deze samenwerking te starten. We zien dit toeval als een instrument om de StayAwesome nummer 1 een groot succes te maken .

Over de StayAwesome No. 1
Tijdens onze geweldige zoektocht naar cool design producten vonden we de StayAwesome No.1 . Dit ontwerp bijzettafel indruk op ons rechtstreeks vanwege zijn eenvoud . Door het combineren van twee eenvoudige elementen een slimme gadget wordt gecreëerd .
– De StayAwesome no.1 is een draagbare demonteerbaar ontwerp bijzettafel die u kunt gebruiken op het strand , in de sneeuw , in het park of in uw achtertuin .
– De StayAwesome No 1 gemakkelijk in de zand , aarde of plantenbak te zetten en het is zeer stabiel ook.
– De StayAwesome No.1 is gemaakt van een spade en een lade , deze combinatie is ideaal om uw spade neer overal neerzetten om je drankjes , snacks , tijdschriften en gadgets vast te houden.