Locatie

Bloemendaal aan Zee

Camera

Canon EOS 5D Mk II

Lenzen

Canon EF 50mm f/1.4 USM, Canon EF 17-40mm f/4L USM

Datum
Categorie
Productfotografie

Verhaal over de StayAwesome No. 1
Heeft toevalligheden bestaan? Het is voor iedereen een vraag . Vanuit ons perspectief het bestaat , en de echte vraag voor ons is ; Wanneer is het toeval en wanneer is het niet ? De StayAwesome No. 1 is geen lucky shot . Ontwerper Rogier Daamen uit Amsterdam heeft de StayAwesome No. 1. gecreëerd Na het winnen van de grote Europese ontwerpwedstrijd ( georganiseerd door Present Time ) de StayAwesome nummer 1 nog steeds nodig om zijn weg naar de consumentenmarkt te vinden. Rogier Daamen kreeg hulp van vier jonge ondernemers ( zie artikel: ‘ De vier designlads ‘ en over ‘ StayAwesome No. 1’ ) . Aangezien deze vier waren zo gepassioneerd over het StayAwesome No. 1 ‘ , Roger gaf hen de mogelijkheid om het product op de markt en maken het succes . De jonge entreprenerus waren op de juiste plaats op het juiste moment om te kunnen deze samenwerking te starten. We zien dit toeval als een instrument om de StayAwesome nummer 1 een groot succes te maken .

Over de StayAwesome No. 1
Tijdens onze geweldige zoektocht naar cool design producten vonden we de StayAwesome No.1 . Dit ontwerp bijzettafel indruk op ons rechtstreeks vanwege zijn eenvoud . Door het combineren van twee eenvoudige elementen een slimme gadget wordt gecreëerd .
– De StayAwesome no.1 is een draagbare demonteerbaar ontwerp bijzettafel die u kunt gebruiken op het strand , in de sneeuw , in het park of in uw achtertuin .
– De StayAwesome No 1 gemakkelijk in de zand , aarde of plantenbak te zetten en het is zeer stabiel ook.
– De StayAwesome No.1 is gemaakt van een spade en een lade , deze combinatie is ideaal om uw spade neer overal neerzetten om je drankjes , snacks , tijdschriften en gadgets vast te houden.