Portretfotografie

Zakelijke profielfoto laten maken in Haarlem

 

Zakelijke profielfoto laten maken in Haarlem en omstreken

Zakelijke profielfoto is van een groot belang als je snel de juiste indruk wilt maken. Gebruik je toch nog steeds die ene vakantiefoto waar je toevallig erg leuk opstaat? Dat komt een stuk minder professioneel over dan een foto waar alles op klopt. Qua styling en aankleding komt het veel beter over als je juist gekleed bent voor het doel wat jij voor ogen hebt. Een jasje en een dasje hoeft niet altijd, maar het komt wel zakelijk over. Waarschijnlijk stond dat ene vakantiejurkje je natuurlijk wel een stuk beter, maar de aandacht moet natuurlijk ook wel bij het werk blijven.

 
 

Eigen fotostudio in Haarlem voor een perfect portret

Als portretfotograaf in Haarlem beschik ik over een eigen fotostudio op loopafstand gelegen van het Centraal Station Haarlem. Dus ook vanuit Amsterdam, Den Haag of andere steden in de randstad goed bereikbaar. Hier heb ik de beschikking over de juiste belichting en studiolichten voor een goede portretfoto op een witte of zwarte achtergrond. Achteraf kan ook altijd nog de achtergrond weg gehaald worden.

Studiofotografie Portret Portretten

 

Hoe werkt het maken van een zakelijk portret?

We maken een afspraak en we spreken af op locatie of in de studio. Voor het fotograferen bespreken we wat jouw wensen zijn en op welke manier we het gaan aanpakken. In de fotostudio heb ik de juiste belichting al van te voren klaargezet en kan na een kleine check in de spiegel of het haar helemaal goed zit de fotoshoot beginnen. We nemen een paar testfoto’s en bespreken de eerste bevindingen. Daarna kunnen we gericht gaan werken aan die ene perfecte foto. We stoppen ook pas als we samen helemaal tevreden zijn over het resultaat. Hierna zal ik zelfstandig de nabewerking afhandelen en zal de zakelijke profielfoto binnen één a drie werkdagen via email worden verstuurd.

 

portretfotografie-haarlem-zakelijk-portret

Spontane fotografie op locatie

Wat een extra dimensie in de foto kan geven is het fotograferen op een geschikte locatie. Zo kan je extra sfeer in de foto meegeven waarmee je een duidelijke boodschap kan overbrengen. Dit vergt wel wat meer inspanning dan bij een regulier portret in de studio, omdat er meer factoren meespelen. Als dit allemaal samenkomt zorgt dit wel voor een extra mooi en vooral erg origineel portret. Nog niet helemaal een idee in wat voor setting jij het portret zou willen maken? Geen probleem, tijdens een goede brainstormsessie komen we hier zeker uit.

Geïnteresseerd geraakt om samen met mij voor dat ene perfecte plaatje te gaan? Neem contact op met mij via telefoonnummer +31 (0) 6 34 34 77 64 of via een email bericht naar info@adamvannoort.nl

Zakelijke Portretten Laten Maken

 

 error: